STORITVE

SLIKANJE NOTRANJIH POVRŠIN

Najprej prostor dobro zaščitimo, nato pripravimo površine in potem sledi barvanje. Na koncu temeljito očistimo in popravimo morebitne napake.

ZUNANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

Najprej postavimo oder ali lestev (odvisno kaj je potrebno), nato površine zaščitimo, pripravimo material in se lotimo dela. Po koncu počistimo, odpeljemo smeti in oder.

OPLESK KOVINSKIH IN LESENIH POVRŠIN

Najprej dobro prebrusimo in odstranimo rjo oz. trske, prostor zaščitimo in se lotimo barvanja. Na koncu še vse temeljito očistimo in, če je v hiši prostor prezračimo.

PRIPRAVA DELOVNIH POVRŠIN

Pred začetkom pleskanja je iz nekaterih predelov potrebno odstraniti star oplesk in površino izravnati, ali pa preprečiti širjenje razpok. Pri novih objektih je pred pleskanjem potrebno vse prekitati.

DEKORATIVNE TEHNIKE

Na stenah je predvsem v zadnjem času postala priljubljena dekorativa. To so razne imitacije kamna, lesa, betona, rje in drugih struktur. Zelo prav pridejo, če želite malo popestriti svoj dom.

POLAGANJE TAPET

Ukvarjamo se tudi s polaganjem tapet. Tapete so bile včasih zelo priljubljene, in nato se jih je uporabljalo vse manj in sedaj spet postajajo priljubljene. Obstajajo tudi fototapete in sicer natisnejo sliko po vaši želji in vam jo položimo na steno.